Stijlen

IBF Nederland is een vereniging van en voor de leden.

IBF is in 1960 opgericht in Enschede door Piet Schonewille (10e Dan).

Dit gebeurde uit onvrede met de beklemming van regels die de sportbonden per stijl hun leden oplegden.
Er mocht niet met elkaar samengewerkt worden. Elke bond verbood hun leden om samen te werken met andere stijlen en/of andere bonden.

Piet Schonewille bouwde de IBF op tot een wereldwijde organisatie en is nu een multi-style martial arts vereniging in meer dan 30 verschillende landen.

Sinds 1997 wordt de IBF International geleid door de heer F.G. Niering, (10e Dan).
De IBF was één van de eerste organisaties die internationale all style wedstrijden organiseerde voor al zijn leden.
Onze doelstelling is om de martial arts in al zijn vormen te verbeteren, door het vrij uitwisselen van ideeën, concepten en technieken tussen de verschillende stijlen en leraren.

De Nederlandse tak IBF Nederland wordt sinds 2013 geleid door Peter Brugge, Richard Pet, Be Olthoff , John Tulis en Rob van der Sluys die het idee van en voor de leden verder wil uitdragen met alle leden van IBF Nederland.

IBF Nederland is uniek omdat meerdere leraren van de IBF aangesloten zijn bij meerdere bonden zowel nationaal als internationaal en ook bij verschillende andere bonden hun dangraad hebben behaald.
De leraren zijn bij de IBF aangesloten om hun inbreng van hun eigen stijl over te brengen op anderen binnen de IBF.

Onze centrale trainingen zijn uniek omdat daarin voor iedereen les wordt gegeven in meerdere stijlen, zowel de traditionele als de moderne vorm wordt gegeven. Er wordt zelfs les gegeven in het gebruik van oude budo wapens.

Binnen de IBF is iedereen gelijk, man, vrouw, ras, geloof en stijl, we respecteren elkaars ideeën en proberen in een geest van harmonie van elkaar te leren.

Daarnaast geloven wij dat ieder mens uniek is en daardoor verschillend kijkt naar de wereld waarin we leven. Door elkaars zienswijzen van waarheden te respecteren leren we van elkaar zodat we in een geest van broederschap met elkaar kunnen leven.

Neem contact met ons op

618-466-2592

email@domain.com

Mail ons!